Teemme sisäilmanpuhdistuksia otsonoimalla. 

Otsonointi kannattaa aina antaa tehdä ammattilaisen!

Otsoni (O3) on väritön, pistävän raikkaan hajuinen ja ärsyttävä yhdiste. Otsoni poistaa epäpuhtauksia hapettamalla. Otsonoinnin teho hajujen poistossa perustuu kemiallisten epäpuhtauksien hajottamiseen. Otsonin hapetusreaktioissa voi syntyä ilmaan uusia terveydelle haitallisia yhdisteitä ja pienhiukkasia. Otsonipitoisuuksien tulee olla todella suuria, jotta homeitiöt ja bakteerit kuolevat.

Otsonaattori eli otsonia tuottava laite muodostaa otsonia huoneilmaan joko koronapurkausmenetelmällä, UV-valolla tai kylmäplasman avulla.

Otsonointia ei saa tehdä ilman ammattilaista. Otsonoitavassa tilassa ei saa olla ihmisiä, eikä tavaroita eli tilan on oltava tyhjä. Otsonin leviäminen muihin tiloihin esimerkiksi ilmanvaihdon kautta on estettävä. Otsonoitava tila on merkittävä varoituskyltein.

Otsonoinnin jälkeen on noudatettava riittävää varoaikaa (2 vuorokautta) ennen tilojen käyttöönottoa. Otsonoinnin jälkeen tilassa on tehostettava ilmanvaihtoa ilmassa olevien epäpuhtauksien poistamiseksi. Varoajan jälkeen pinnat on puhdistettava pyyhkimällä, jotta niille mahdollisesti päätyneet epäpuhtaudet saadaan pois.Palvelu, johon voit aina luottaa

Mikään projekti ei ole liian iso tai pieni